Produktanmeldelse: Perfect Fit – Fun Boy – Packer og Strap-On

Jeg har prøvd mange packere i min tid i mange forskjellige størrelser og materialer. Alt fra den kjente begynner packeren Mr. Limpy, til Rikshospitalet’s proteser og nå denne.

Først vil jeg bare si at denne her var en ganske unik packer. Den kommer med en egen jockstrap sele den skal henge i, og det er nettopp dette som gjør den så spesiell. Den henger. Henger og dingler mellom bena på hva jeg kan beskrive som rett og slett en naturlig måte. Ikke bare henger skaftet, ballene er også løse fra resten av packeren og ligger ikke inntil kroppen som med så mange andre packere, de henger mellom bena der baller skal henge.

Alt dette er ganske plus i min bok. Jeg kunne gå rundt naken med kun jockstrap selen på og kuken hang og slang som kuker skal. Den lå fint i boksere, og så naturlig ut i jeans. Jeg gikk med den i dagliglivet, på trening, sov tilogmed med den på. For meg så var denne ideell for en aktiv livsstil.

Nå skal jeg ikke bare skryte av den, for meg som er litt kort så var den litt i det største laget, spesielt nettopp fordi den hang fritt og ikke lå inntil kroppen. Var ikke unaturlig stort, men skinny jeans var uaktuelt med denne på for å si det sånn!

Og siden jeg fikk den gamle modellen så er det ett lite problem med at den kan revne i hullene hvor selen er festet. Tydeligvis så har selskapet fikset på dette med en ny variant, men jeg fikset selv dette problemet med ett par runder sports-teip. Har ikke hatt noe problemer siden da så det ordnet seg for meg, og jeg bruker den fremdeles.

En annen “feature” med denne er at den er hul. Ikke helt som en stp, det er ikke noe hull du kan urinere gjennom, men den er hul som en penishylse. Dette gjør at cismenn kan bruke den også og nettopp bruke den som en penishylse. Dette er en bonus for meg egentlig, fordi da kan jeg bruke denne selv hvis jeg skulle ta phalloplastikk i fremtiden.

Det at den er hul gjør også at du kan putte bullet vibratorer inni og bruke den i en mer seksuel sammenheng. Har også prøvd å bruke den som en masturbator, det funket til en viss grad. Det største bonuset ved at den er hul for meg da er at den kan visuelt se stor ut, men packer bedre i buksa enn en packer som hadde vært solid. Er kanskje derfor jeg kan bruke en så stor packer uten å føle at jeg går rundt med stå.

En annen ting som kan være plus for noen og minus for andre er at den kommer kun i “clear” og svart. Dette er ikke naturlige hudfarger for noen og kan føles helt feil for mange. Det plaget ikke meg noe særlig da ingen skal se på kuken min i dagliglivet andre enn meg selv.

Gir den 4 av 5 stjerner her, liker veldig godt konseptet og hvor bra den føles å ha på. Kunne vært bedre, men er fremdeles en packer jeg bruker relativt ofte.

Sjekk ut produktet her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

TIL TOPPEN
Bli varslet når varen kommer på lager Vi sender deg en e-post når produktet blir tilgjengelig for salg.
Have no product in the cart!
0