Hvordan det hele ble til

Transhjelpen startet som en ide i 2019. I starten var ideen ikke en egen nettside enda, men tanken å gjøre produkter som bindere, tucks, packere og andre proteser lettere tilgjengelig for den skandinaviske trans befolkningen.

Jeg heter Oliver, og jeg driver Transhjelpen.no. Dagjobben min er å jobbe i et selskap som importerer og selger erotiske artikler og seksuell helse produkter. På denne måten så hadde jeg tilgang til å se hva som fantes på det Europiske markedet, som blandt annet packere og brystproteser. Gjennom jobben så hadde jeg også tilgang til en del distributører og andre ressurser som trengtes til å lage en butikk med godt utvalg. Med hjelp av daglig leder i jobben min, en grafiker og IT så fikk vi laget denne nettbutikken høsten 2020.

Det er da jeg som er ansvarlig for produkter, kundeservice og relasjoner med distributører, samt forfatter av det meste av informasjon på nettsiden. Jeg hadde det som mål å være inkluderende i sortiment og språk. Jeg har fått mye hjelp til dette og tilbakemeldinger fra transpersoner, foreldre og fagpersoner.

Vi jobber stadig med å utvide produktutvalget og informasjonen som er på siden. Det var et mål å være en “hjelpeside” og ikke bare en butikk, da mange, spesielt foreldre, sliter med å finne god informasjon og vite hvor man skal starte. Å samle alt man trenger på en side eller linke videre til andre kan da være en god ressurs. Føler du at noe mangler så ta gjerne kontakt så vi får lagt til dette.

Transhjelpen har også startet et samarbeid med PKI og gjennom medlemskap vil du få tilgang til rabatter og spesialiserte tilbud i butikken.

Underworks

Underworks er et amerikansk selskap som selger bindere. Det er fra disse vi kjøper inn bindere til butikken vår. Underworks er kjent for den gode passformen og evnen til å komprimere bedre enn andre merker.

De er tilgjengelige i sort, hvit og beige og er trygge for alle aldre å bruke så lenge de brukes forsvarlig. Les mer om det her.

*Obs, pga Korona har Underworks mangel på arbeidskraft og stoff. Leveringstiden på våre bestillinger er 1-2 måneder, vi beklager dette.

**Vi har vært i kontakt med GC2B om å handle fra dem, men de har ikke kapasiteten til å selge til distributører akkurat nå. Vi er på deres venteliste og håper å snart kunne levere både Underworks og GC2B til våre kunder for best mulig utvalg. 

Translingerie

Translingerie er et spansk selskap, laget av transkvinner, og de håndsyr tucking truser. De lager en variasjon av modeler og størrelser, inkludert helt ned i barnestørrelser for transbarn fra datterselskapet TLmermaids.  Disse finner du i vår “for barn” kategori. Der er det også bindere i barnestørrelser.

Siden produktene er håndsydde etter bestilling så er det 2-3 måneder leveringstid, og vi bestiller ca 2 ganger i året. Er en størrelse/model utsolgt og du ønsker den så send oss gjerne en mail slik at vi kan prioritere å få denne laget på neste bestilling.

 

TransTape

Her kommer informasjon om merket og produktet TransTape. Vi forventer å få produktet iløpet av Mai 2022.

TIL TOPPEN
Bli varslet når varen kommer på lager Vi sender deg en e-post når produktet blir tilgjengelig for salg.
Have no product in the cart!
0