Frakt og retur

Hvordan ser pakken ut? Er den diskré?

Pakken er 100% diskre! Vi pakker i nøytrale pappesker eller bobleplast konvolutter som er lette å resirkulere! På pakken eller kontoutskrift så står det heller ikke “transhjelpen”, det står “Vipservice”. 

Du kan også velge mellom å få pakken levert rett i postkassen eller til nærmeste post-i-butikk/post utleveringssted.

Fast frakt pris på 49,- for pakke i postkasse og 99,- for pakke-i-butikk/post utleveringssted. Fri frakt for over 800,-*

*Gjelder i Norge

Jeg ønsker å returnere noe, hvordan gjør jeg det?

Du vil finne angrerett/returskjema her .

Print det ut, fyll ut og send tilbake til oss for evt ny vare eller penger tilbake(gjelder kun angrerett). Du må selv dekke frakt for dette da vi er en liten bedrift som ikke kan dekke fri frakt og retur. 

Gjelder det reklamasjon på defekte produkter ta kontakt på mail og vi løser der derfra.

Ved angrerett så kan du på penger refundert.

Angrerett gjelder kun ved uåpnede, uprøvde og ubrukte produkter. Embalasjen og evt hygieneforsegling skal ikke være brutt. Angrerett gjelder 2 uker fra du har mottatt varen.

Adresse for retur er:

Vipservice AS 
Postboks 256 Sentrum 
7402 Trondheim 

Jeg bestilte feil størrelse, kan jeg få bytte?

Gjelder det binder og du kun har prøvd den på uten å faktisk bruke den, så ja, fyll ut returskjemaet og når vi har fått varen tilbake hit så sender vi deg ny med riktig størrelse. Du må dekke returfrakt, men vi sender den nye kostnadsfritt. Send tilbake emballasjen også, så inntakt som mulig. Bruk returskjemaet ovenfor.

Gjelder det tucks eller annet undertøy så må produktet være uåpnet og ubrukt for å kunne byttes da dette er faktisk undertøy, og på lik linke med klesbutikker så får man ikke prøve eller bytte disse i butikken. Vær 100% på at du kjøper riktig størrelse, spør oss gjerne hvis du er i tvil.

BACK TO TOP
Bli varslet når varen kommer på lager Vi sender deg en e-post når produktet blir tilgjengelig for salg.
Have no product in the cart!
0