Produkt anmeldelse: Bathmate for FtM

Hydromax 3 – Penispumpe

Som transmann så har jeg ett problem. Penisen min er veldig liten. En mikropenis nesten. Etter å ha vært på hormoner i 4 år så har jeg jo opplevd litt vekst heldigvis. Jeg har ikke hatt noen underlivs operasjoner enda, selvom jeg har lyst i fremtiden. Det er lange ventelister, og frem til da så ønsker jeg å øke sjansene for gode resultater ved å øke størrelsen på min lille mikropenis så mye som mulig. Og det er da ingen grunn til at jeg ikke skal kunne bruke produkter laget for en cismann’s mikropenis, det er jo snakk om veldig lignende vev.

Mange transmenn bruker DHT gel/krem for å øke størrelsen før kirurgi. Jeg hadde ikke så veldig lyst til å prøve det, så jeg begynte med en klitoris pumpe. Dette funket jo, men det gjorde litt vondt og endte ofte opp med en ganske lilla og blå penis etterpå.

Jeg hørte om Bathmate, ett merke som lager penispumper som skal brukes med vann i dusjen eller badekaret. I teorien skal vann skape mindre press på blodkarene i vevet men fremdeles skape nok vakum til å bli både mer erigert og med fast bruk; større. Dette hørtes lovende ut, men minste størrelsen var for peniser opp til 5 tommer(13cm). Så kom endelig det jeg hadde ventet på, modelen laget for peniser under 3 tommer (7cm)!

Jeg var fremdeles skeptisk, men bestemte meg for å prøve. Det var vanskelig i starten å få den til å sitte riktig, anatomien min er jo ikke akkurat laget for det, men med litt øvelse fikk jeg den til å sitte på plass. Det første jeg la merke til var at trykket ikke føltes like vondt som før. Det varme vannet hjalp også på komforten.

Etter første bruk hvor jeg fikk den skikkelig på plass så fikk jeg nesten bakoversveis! Min lille penis var større! Dette var ikke permanent da det var første bruken, men jeg kunne måle rundt en halv cm ekstra på tykkelsen og penishodet stakk lengre ut enn før. Suksess!

Man må bruke pumpen daglig, eller ihvertfall 2-3 ganger i uken for å se resultater. Jeg skal være ærlig, det ble bare ett par ganger i uken på meg, jeg hadde ikke tid til å stå 15 minutter i dusjen hver dag, så mine resultater etter 3 måneder er nok ikke optimale, men det er ikke dårlige resultater heller!

Etter 3 måneder så har jeg permanent rundt en halv cm ekstra i tykkelse og rundt én cm i lengde, og rett etter pumping så er det litt mer enn det også! Jeg kan se for meg at hvis jeg er litt flinkere til å bruke pumpa så kan jeg kanskje få én cm til, om ikke mer!

Uansett hva som skjer i fremtiden med kirurgi så er jeg veldig glad for at jeg begynte å pumpe med Bathmate, jeg har fått mer selvtillit av størrelsen min og elsker nå å bruke pumpen rett før sex eller onani da jeg blir ekstra stor og følsom.

Alt i alt, jeg er veldig førnøyd med dette kjøpet. Gir terningkast 5 av 6 da den var litt vanskelig å få til å sitte ordentlig i begynnelsen, men etter at jeg fikk det til så funket den greit!

(Du kan lese mer om og kjøpe produktet her!)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*
*

TIL TOPPEN
Bli varslet når varen kommer på lager Vi sender deg en e-post når produktet blir tilgjengelig for salg.
Have no product in the cart!
0